Pantofi piele Sara muștar

119,00 lei139,00 lei (-14%)

Pantofii din piele model Sara muștar sunt prevăzuți cu o baretă cu scai pentru a putea fi ajustați la închidere.

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Deselectează
Codul produsului: N/A Categorii: ,
Marca: Angel Blue

Pentru alegerea corectă a mărimilor vă rugam să folosiți acest tabel care are și lungimea în interior a pantofului exprimata in centimetri. De obicei mărimea nu se alege fixa pentru a nu crea disconfort.

Mărime

36, 37, 38, 39, 40, 41

Material

Piele

Culoare

Muștar

Pentru alegerea corectă a mărimiir vă rugăm să folosiți tabelul de mărimi aproximative care conține lungimea tălpii în interior exprimată în centimetri. Pentru a le vizualiza navigați la tabul: Tabel mărimi orientative.
Dimensiunile pot varia având mici abateri de faricație de ordinul milimetrilor.
Mărimea aleasă mai mică poate fi compensată prin scoaterea branțului(talpicului) de tot sau prin înlocuirea lui cu unul mai subțire.
Mărimea aleasă fixă poate crea disconfort.
Mărimea aleasă mai mare poate fi compensată schimbând branțul cu unul mai gros sau adaugând un branț suplimentar.
Țineți cont că la încălțămintea de iarnă s-ar putea să fie nevoie de un număr mai mare dacă obișnuiți să folosiți șosete mai groase.

Pentru a măsura lungimea tălpii aveți nevoie de o coala de hârtie, un pix sau creion și un instrument de măsurat cum ar fi riglă, centimetru sau ruletă.

  1. Așezați talpa pe coala de hârtie și trasați o linie în fața degetului mare în așa fel încât linia să nu vină sub acesta, puteți lasa un milimetru drept toleranță.
  2. Trasați o linie în spatele călcâiului fix pe centru, ca și în prima fază trebuie să trasați linia în așa fel încât să fie la limita călcaiului. De asemenea puteți lăsa un milimetru drept tolerantă.
  3. Verificați ambele picioare deoarece în cele mai multe cazuri mărimea tălpii este diferită de la un picior la altul.
  4. După ce ați trasat liniile, luați instrumentul de măsurat pe care îl aveți la îndemână și măsurați distanța dintre cele 2 linii.

În funcție de mărimea rezultată alegeți marimea din tabelul cu marimi aproximative.

Meniu