• Balerini piele naturala Chloe negru din lateral

  Balerini piele naturala Chloe negru

  Balerinii model Chloe negru sunt din piele naturală și au baretă cu închidere pe scai pentru reglare ușoară. Talpa este din material sintetic și este de culoare neagră cu o înălțime de 1 centimetru în partea din față și 2.5 centimetri în partea din spate.

 • Balerini piele naturala Chloe alba din lateral

  Balerini piele naturala Chloe alb

  Balerinii model Chloe alb sunt din piele naturală și au baretă cu închidere pe scai pentru reglare ușoară. Talpa este din material sintetic, este de culoare albă și are o înălțime de 1 centimetru în partea din față și 2.5 centimetri în partea din spate.

 • Balerini piele naturala Adelle negru vedere laterala

  Balerini piele naturală Adelle negru

  Balerini model Adelle negru sunt din piele naturală. Închiderea se face cu bareta prevăzută cu scai pentru o reglare ușoară. Talpa este din material sintetic, este de culoare neagră și are o înălțime de 1 centimetru în partea din față și 3 centimetri în partea din spate.

 • Balerini piele naturala Adelle bleumarin vedere laterala

  Balerini piele naturala Adelle bleumarin

  Balerini model Adelle bleumarin sunt din piele naturală. Închiderea se face cu bareta prevăzută cu scai pentru o reglare ușoară. Talpa este din material sintetic, este de culoare bleumarin și are o înălțime de 1 centimetru în partea din față și 3 centimetri în partea din spate.

 • Sandale piele naturală Carla negru

  Sandalele model Carla negru sunt din piele naturală. Închiderea se face cu bareta prevăzută cu scai pentru o reglare ușoară. De asemenea partea din față este prevăzută cu două barete pe scai pentru a putea fi reglate de persoanele care au probleme cu picioarele care se umflă. Partea din spate, la călcâi este descoperită. Talpa este din material sintetic, este de culoare neagră și are o înălțime de 2.5 centimetru în partea din față și 4.5 centimetri în partea din spate.

 • Sandale piele naturală Carla alb

  Sandalele model Carla alb sunt din piele naturală. Închiderea se face cu bareta prevăzută cu scai pentru o reglare ușoară. De asemenea partea din față este prevăzută cu două barete pe scai pentru a putea fi reglate de persoanele care au probleme cu picioarele care se umflă. Partea din spate, la călcâi este descoperită. Talpa este din material sintetic, este de culoare neagră și are o înălțime de 2.5 centimetru în partea din față și 4.5 centimetri în partea din spate.

Meniu